Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρναούτη φωτιά και λάβ(ρ)α! (Pics)

Sexy πόζες στη Σαντορίνη από τη Μίνα Αρναούτη. Μπορεί η τηλεοπτική πορεία της να αποδείχτηκε σύντομη, καθώς αποχώρησε πολύ γρήγορα από το πάνελ της εκπομπής «Αποκαλύψεις» στο Νέο Κανάλι, ωστόσο η πολυσυζητημένη συνεπιβάτισσα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ φαίνεται να ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία. 

Απόδειξη; Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί, με τα οποία «βομβαρδίζει» τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το μήνυμα

«Ελεγα πριν 2,5 χρόνια περίπου κοιτάζοντας φωτογραφίες που όλοι πηγαίναν διακοπές: Αραγε, θα καταφέρω εγώ να πάω ξανά διακοπές; Θα περπατήσω ξανά στη Σαντορίνη; Θα βγάλω πάλι φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα; Ολα αυτά αναρωτιόμουν μέσα από ένα δωμάτιο ενός νοσοκομείου… Αισθάνομαι την ανάγκη να πω σε όλους όσοι δεν μπορούν να κάνουν διακοπές και έχουν προβλήματα με την υγειά τους να μην το βάζουν κάτω. Βάλτε στόχο το επόμενο καλοκαίρι να είστε καλά» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

espressonews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ