Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναιτωλικό ο Λιάβας – Τα δεδομένα για Μιχάι και Μύγα

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ότι ο 17χρονος Γιώργος Λιάβας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου δρομολογούν τις διαδικασίες ανανέωσης συμβολαίου του πολλά υποσχόμενου Ενέα Μιχάι, έχοντας κατά νου μεγάλα σχέδια για το μέλλον του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός στόπερ πραγματοποίησε το «ξεπέταγμά» του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας συνολικά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και οι εμφανίσεις του άφησαν άπαντες ικανοποιημένους στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού που βλέπει στο πρόσωπο του Μιχάι προοπτική τόσο για την εξέλιξή του σαν παίκτη όσο και για την εκταμίευση ενός σεβαστού ποσού για τα ταμεία της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μονοετή επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, πολύ παραπάνω από το 50% των χρημάτων που λαμβάνει σήμερα, προσδοκώντας σε μια μελλοντική πώλησή του σε ομάδα του εξωτερικού με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ! Μέχρι στιγμής για τον Μιχάι είχαν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μουσκρόν όσο και ομάδες από τη Serie B.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μύγα, έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Super League, προκειμένου να συνεχίσει σε μία εξ αυτών την καριέρα του, αλλά το θέμα της αποδέσμευσης του «κολλάει», επειδή ο ίδιος δεν τα βρίσκει μαζί τους στο οικονομικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Λιάβα και οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή:

«Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Λιάβας. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 12.02.2001) προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U17.

Σε δήλωσή του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πολύ περισσότερο επειδή είναι με την ομάδα στην οποία ανήκω ήδη τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα έως τώρα και με βοήθησαν να εξελιχτώ. Ευχαριστώ τον κ. Δέλλα και τους συνεργάτες του, όπως και τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρέχει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα”.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ