Μετάβαση στο περιεχόμενο

MOTO GP: Στο… νήμα πήρε την pole position ο Μάρκεθ! (ΦΩΤΟ)

Έπειτα από ασύλληπτη «μάχη» με τις δύο Ducati στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας, ο Μαρκ Μάρκεθ έκανε χρόνο 2 χιλιοστά καλύτερο του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και πήρε την pole position, με τον Χόρχε Λορένθο να συμπληρώνει την πρώτη σειρά εκκίνησης!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τα έδωσε όλα και κατάφερε να «γράψει» έναν εκπληκτικό χρόνο, τον οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο Ντόβι. Κάπως έτσι, πήρε ακόμα μία pole, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό αναβάτη, με τον Λορένθο να συμπληρώνει την πρώτη σειρά, όντας σκάρτο 1.5 δέκατο πιο αργός.

Πίσω από την απλησίαστη πρώτη τριάδα, δηλαδή στην τέταρτη θέση, θα εκκινήσει ο Ντανίλο Πετρούτσι με τη δορυφορική Ducati, με τους Κράσλοου, Ζαρκό, Ραμπάτ, Ιανόνε, Πεντρόσα και Ρινς να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσίαζαν και οι δύο εργοστασιακές Yamaha.

Ο Βινιάλες ήταν μόλις 11ος, την στιγμή που το αγωνιστικό δράμα του Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ακόμα μεγαλύτερο, μιας κι ο «Γιατρός» δεν κατάφερε καν να μπει στο Q2, αφού αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα στα ελαστικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ