Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή η γαλλική ομάδα «καλοβλέπει» τον Ένγκελς

Γαλλική ομάδα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος δεν έχει μέλλον στο λιμάνι, αφού οι ερυθρόλευκοι τον έχουν βγάλει στο… σφυρί.

Πρόκειται για τη Ρεμς, η οποία έχει στη λίστα της τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και ενδεχομένως να δώσει λύση σε ένα ακόμα… αγκάθι που ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό, μιας και προ ημερών απέκτησε τον Αλεξί Ρομαό.

Η λογική λέει πως ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον Ένγκελς με κανονική μεταγραφή στα ποσά που τον κοστολογούν οι Πειραιώτες.

Ωστόσο, είναι μία καλή επιλογή για εκείνον, αν θελήσει να αποχωρήσει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ