Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν υπάρχει η ποιότητά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ευχαριστημένος με όσα είδε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος παίκτης με την ποιότητά του στους «κόκκινους διαβόλους», όπως υποστήριξε.

«Γεια σε όλους, μαντέψτε ποιος γύρισε. Βλέποντας τη Γιουνάιτεντ να προπονείται, βλέπω πολλή ποιότητα, αλλά όχι ποιότητα σαν τη δική μου. Είναι υπέροχο να βλέπω τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να προπονούνται καλά. Να είστε έτοιμοι για αυτήν τη χρονιά γιατί θα συμβεί κάτι καλό. Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν τη χρονιά και καλή απόλαυση», τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς, απευθυνόμενος στους ακόλουθους της αγγλικής ομάδας στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και άρπαξε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πρώην ομάδα του που βρίσκεται στην Αμερική για την προετοιμασία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ