Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tεράστια προσφορά της Εφές στον Ντιλέινι!

Από το 2016 ο Μάλκολμ Ντιλέινι αγωνίζεται στο ΝΒΑ και όσε φορές έχει πέσει στο τραπέζι ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα, ο 29χρονος Αμερικανός το απέρριπτε.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η επιστροφή στην Ευρώπη μοιάζει να είναι πραγματική επιλογή για τον άλλοτε σταρ της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εφές θέλει να τον δελεάσει και του έχει κάνει μια τεράστια προσφορά ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων για την επόμενη περίοδο!

Ο πρώην άσος των Χοκς δεδομένα περιμένει μια μεγάλη προσφορά από την Κίνα, ενώ «ψάχνεται» όσον αφορά τις επιλογές του στο ΝΒΑ, την ώρα που η ευρωπαϊκή επιλογή έχει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Πάντως, ο Αμερικανός άσος δεν βιάζεται και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του, την ώρα που και η Χίμκι μπορεί υπό προϋποθέσεις να ασχοληθεί μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ