Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκπλήξεις στον Παναιτωλικό: Αυτούς τους δύο «έκοψε» ο Δέλλας!

Με 30 παίκτες στην αποστολή ταξιδεύει ο Παναιτωλικός για τα Χάνια Πηλίου, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του και σε αυτήν δεν βρίσκονται τα ονόματα δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Κλέσιο και Μύγα, τα ονόματα των οποίων απουσιάζουν από τη λίστα των παικτών που πάνε στο Πήλιο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αμφότεροι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν και πλέον, καλούνται να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πέραν των δύο που θα συνεχίσουν προπονήσεις στο Αγρίνιο έως τη λύση του συμβολαίου τους, δεν θα πάνε το Πήλιο ο τερματοφύλακας Σταματόπουλος, ο οποίος ήταν από πέρσι επαγγελματίας και ο Γεωργούσης, ο οποίος ήταν ένας από τους έξι της Κ20 που έκαναν προετοιμασία.

Οι πέντε ερασιτέχνες που συνεχίζουν να περνούν από το «μικροσκόπιο» του Τραϊανού Δέλλα, είναι οι Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, και Τσιγγάρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Γιαννακόπουλος, Ηλ. Γιαννιώτης, Έρικσον, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μανά, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Τσοκάνης, Χαντάκιας και οι ερασιτέχνες, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ