Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αζάρ: «Χαζεύω τα στιγμιότυπα του Εμπαπέ. Είναι ανήκουστα όσα κάνει»!

Την Τρίτη κοντράρονται στον πρώτο ημιτελικό, που θεωρείται και ο πιο δυνατός. Βάσει ονομάτων αναμένεται να γίνει χαμός στο Γαλλία-Βέλγιο και αρκετοί ήδη μιλούν για τους σούπερ σταρ των δύο χωρών.

Εντέν Αζάρ και Κιλιάν Εμπαπέ συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα, με τον πρώτο να μιλάει αποθεωτικά για την απίστευτη εξέλιξη του δεύτερου.

«Όταν ο Εμπαπέ ήταν μικρός, έβλεπε highlights δικά μου. Τώρα που μεγάλωσε, βλέπω εγώ δικά του. Έχω τεράστιο σεβασμό για όσα κάνει στην ηλικία του. Είναι ανήκουστα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο». Κάπου εκεί ο Αζάρ έριξε και στην κουβέντα και εκείνον που προφανώς φοβάται περισσότερο κι αυτό επειδή τον ξέρει τόσο καλά.

«Με τον Καντέ παίζουμε μαζί, ξέρω τι μπορεί να κάνει. Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στη θέση του. Όταν είναι στα καλύτερά του, η ομάδα του έχει 95% πιθανότητες νίκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ