Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για τον πατέρα-προπονητή του

Σχετικά με τη σχέση που θα έχει με τον πατέρα του Γιώργο Δώνη αναφέρθηκε ο Χρήστος Δώνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι εντός του γηπέδου θα είναι απλά ο προπονητής του, ενώ τόνισε ότι “κάποτε το λέγαμε για πλάκα, αλλά να που έγινε πραγματικότητα. Ίσως όταν το λέγαμε να το θεωρούσαμε αστείο και να γελούσαμε, αλλά μέσα μας πάντοτε είχαμε την ελπίδα να συνεργαστούμε. Και μάλιστα λέγαμε να συναντηθούμε κι οι τρεις, όμως λείπει ο Τάσος”.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Δώνης “δεν νοιώθει ούτε άγχος, ούτε πίεση. Είναι χαρούμενος, το ξέρω καλά αφού κάθε πατέρας θέλει να συνεργαστεί με τον γιο του και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αυτό. Τον ξέρω ως άνθρωπο, τον ξέρω ως προπονητή. Δεν θα ευνοήσει εμένα. Αν είμαι κακός στο γήπεδο, θα με βγάλει. Δεν πρόκειται να αδικήσει άλλα παιδιά για μένα, σε καμία περίπτωση. Δεν θα λειτουργούσε ποτέ έτσι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ