Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περίπατος για Γουίλιαμς και Σαράποβα

Στον 3ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν, προκρίθηκε η Σερίνα Γουίλιαμς. Η υπερασπίστρια του τίτλου στην Αυστραλία, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σου-Γουέι Ισίε και με 6-1, 6-2 επί της τενίστριας από την Ταϊβάν, προκρίθηκε στις “32” της διοργάνωσης.

 

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, βρήκε περισσότερο έδαφος να δραστηροποιηθεί επιθετικά σε σχέση με την πιο tricky πρεμιέρα της στη Μελβούρνη και σφράγισε τη δεύτερη νίκη της στο νησί με τη συμπλήρωση ακριβώς μιας ώρας παιχνιδιού.

 

Η Γουίλιαμς έσωσε και τα τρία break points της αντιπάλου της ενώ σημείωσε τέσσερα breaks στο σερβίς της αντιπάλου της, τελειώνοντας το ματς με 26 winners και 15 αβίαστα λάθη, επιτρέποντας μόλις 9 winners στην 30χρονη Σου-Γουέι Ισίε.

 

Στον 3ο γύρο η Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα που επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 της Άνα Κονγιού.

 

Περίπατο έκανε και η Μαρία Σαράποβα νωρίτερα αφού η 21χρονη Λευκορωσίδα, Νο105 στον κόσμο, Αλιακσάνδρα Σάσνοβιτς δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τη σπουδαία Ρωσίδα η οποία έφτασε στο 6-2, 6-1 μετά από 1 ωρά και 11 λεπτά στην κλειστή Rod Laver Arena, λόγω της πρωινής βροχής στη Μελβούρνη.

 

Στην επόμενη φάση, η 28χρονη Μάσα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Λάουρεν Ντέιβις μετά και τη νίκη της νεαρής Αμερικανίδας επί της Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα.

 

Σερίνα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα υποτίθεται ότι θα συναντηθούν στην προημιτελική φάση του Australian Open, έχοντας αποτελέσει και το ζευγάρι του περσινού τελικού.

 

Άλλη μια μεγάλη έκπληξη στο γυναικείο ταμπλό αφού το Νο23, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα που προερχόταν από σπουδαίες εμφανίσεις και τον τίτλο στο Σίδνεϊ, υπέστη απρόσμενη ήττα από την Κατερίνα Μπονταρένκο με 6-1, 7-5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ