Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Στην καλύτερη πεντάδα του Μουντιάλ ο Ανσαριφάρντ”

Οι εμφανίσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν πέρασαν απαρατήρητες, κι έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της “El Economista”, ήταν ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έλαμψαν περισσότερο στο Μουντιάλ ανεξάρτητα με την πορεία της ομάδας τους.

Μάλιστα, η μεξικανική εφημερίδα έκανε κι εκτενές αφιέρωμα στα ποδοσφαιρικά βήματα και την εξέλιξη του Ιρανού φορ, αναφέροντας ότι τον ανακάλυψε ο παλιός άσος της Μπάγερν Μονάχου Αλί Νταϊ κι ότι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της χώρας του μόλις στην ηλικία των 17 ετών.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι ο Μεξικανός Γκιγιέρμο Οτσόα, ο Κολομβιανός Γέρι Μίνα, ο γκολκίπερ της Δανίας Σμάιχελ κι ο Τακάσι Ινούι της Ιαπωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ