Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με στόχο την υπέρβαση η εθνική ομάδα πόλο

Έτοιμη για την υπέρβαση είναι η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Σερβία (21.15 ΕΡΤ 2), στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

 

Oι Σέρβοι είναι το φαβορί για τη νίκη, με την Ελλάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος να βρίσκεται μέσα στη ζώνη των μεταλλίων, έχοντας ως στόχο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την 4η θέση, που είναι η κορυφαία στην οποία έχε φτάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ευρωπαϊκό, το 1999 στη Φλωρεντία.

 

Κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία, που παραμένει αήττητη στη διοργάνωση (4-0) και διεκδικεί την κορυφή της Ευρώπης για τρίτη σερί φορά, η εθνική θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις ελπίδες της, με τη νίκη να είναι πάντα εφικτή σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Φλέγκα και όσα δήλωσε στην εφημερίδα «SportDay».

 

«Η Σερβία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πολύ ολοκληρωμένη ομάδα. Θεωρώ ότι ως οικοδεσπότες και φαβορί θα έχουν περισσότερο άγχος. Εμείς θα μπούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η νίκη είναι πάντα εφικτή ακόμα και με τέτοιους αντιπάλους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με όλες τις ομάδας» δήλωσε ο Έλληνα διεθνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ