Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωσε γκολκίπερ η Ρεάλ

Μπορεί να μην έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία με τη Ρόμα για τον Άλισον, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία με την εθνική Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης επενδύει ήδη στο μέλλον όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι “μερένχες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου Ουκρανού διεθνή γκολκίπερ Αντρέι Λούνιν από τη Ζόρια καταβάλλοντας άμεσα 8.500.000 ευρώ, ενώ προβλέπονται κι άλλα 4.000.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Το συμβόλαιο συνεργασίας του Ουκρανού με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είναι διάρκειας έξι ετών. Παρά το γεγονός ότι είναι 19 ετών, ήταν πέντε φορές στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Δεν αγωνίστηκε στην προκριματική σειρά, έπαιξε, όμως, στα φιλικά Μαρτίου και Ιουνίου με Σαουδική Αραβία κι Αλβανία.

Η απόκτησή του δεν έχει σχέση με τις διαπραγματεύσεις για τον Άλισον, καθώς ο Βραζιλιάνος θα ανταγωνιστεί (σε περίπτωση που αποκτηθεί) άμεσα τον Κέιλορ Νάβας για τη θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Ουκρανός προορίζεται αρχικά για τρίτος γκολκίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ