Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Φεύγει από το ΣΕΦ, γήπεδο-κλουβί στο Ελληνικό ο Ολυμπιακός»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός καταστρώνει σιγά σιγά τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα.

Όμως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ασχολούνται μόνο με τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά δουλεύουν και ένα ακόμα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για το μέλλον της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Ολυμπιακός δεν θα νοικιάσει γήπεδο, θα έχει δική του έδρα, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Το γήπεδο αυτό θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό και θα είναι μέσα στο χώρο που θα εκμεταλλευτεί η εταιρεία «3Λ» του Ομίλου Λάτση.

Η έδρα αυτή θα έχει χωρητικότητα 11.000 θέσεων και θα είναι ένα κατακόκκινο γήπεδο, που θα μοιάζει με το «Mediolanum Forum» της Αρμάνι και το «Abdi Ipehci» της Αναντολού Εφές.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις για το μεγάλο έργο των Πειραιωτών.

Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί με το τέλος του 2018. Όχι να είναι έτοιμο το γήπεδο, αλλά να έχουν ολοκληρώσει αυτά που θέλουν να κάνουν και να αρχίσει το «χτίσιμο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ