Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιος παίκτης ζήτησε από τον Μαρτίνς να πάρει μεταγραφή; (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό θέμα φαίνεται πως έχει προκύψει στον Ολυμπιακό με το καλημέρα ενόψει της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με… διαρροές που υπήρξαν από του Ρέντη, ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε απο τον Πέδρο Μάρτινς να φύγει απο τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι έχει συμφέρουσα πρόταση απο άλλη ομάδα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με το περιβάλλον του μάνατζερ του παίκτη Μπρούνο Τσιρίλο έφτασε πρόταση από τη Λεχ Πόζναν ύψους 500.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή από την Πολωνία προκύπτει ότι ο τεχνικός του συλλόγου από το Πόζναν Ιβάν Τζούρτζεβιτς πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί τον 24χρονο χαφ κομβικό στα πλάνα του τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο ίδιος έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον έχει ενημερώσει για το πώς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, αλλά και τη μεγάλη επιθυμία του να τον αποκτήσει!

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης του Ολυμπιακού. Πάντως, από το λιμάνι έχει κυκλοφορήσει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν υποψίες ότι η Λεχ Πόζναν είναι «μπροστινή» άλλων φωτογραφίζοντας τον πρώην προπονητή του Σιώπη Μαρίνο Ουζουνίδη και την ΑΕΚ.

σιωπησ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ