Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Η ψυχολογία μας είναι καλή”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε για τον αγώνα της Τρίτης (18/1) με την Όλντενμπουργκ, την ψυχολογία της ομάδας του, αλλά και το θέμα της κούρασης των παικτών του.
 

“Όλα παίζουν ρόλο. Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό αλλά μια νίκη θα σου δώσει πλεονέκτημα για την συνέχεια. Νίκησε (σ.σ. η Όλντενμπουργκ) εκτός έδρας την Λιμόζ και μετά έχασε από την Βαλένθια η οποία είναι δυνατή ομάδα και δύσκολα θα χάσει στον όμιλο. Είναι δύσκολο ματς, είναι μια ομάδα καλή που τρέχει καλά μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους και είναι δυνατή στα καλάθια και στα ντράιβ. Έχει μέσα και έξω παιχνίδι και είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξουμε πάρα πολύ”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς πριν αναφερθεί στην ψυχολογία των παικτών του:

“Η ψυχολογία είναι καλή αλλά είναι διαφορετικό το κάθε ματς. Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σταματήσουμε τις κινήσεις τους. Είναι μια ομάδα που πάει το παιχνίδι της σε γρήγορο ρυθμό και παίζει σε πολύ υψηλά σκορ συνήθως. Είναι ένα θέμα που δεν ξέρω πως θα μας βγει. Εουμε τέσσερις παίκτες που μπορώ να πω πως έμμεσα υποφέρουν. Ελπίζω να είναι έτοιμοι στο αυριανό ματς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ