Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Πορτογάλος αμυντικός χαφ ξαναπροτάθηκε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη για τη μεσαία του γραμμή και ένα όνομα που ακούγεται για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του… γνωστού των ερυθρόλευκων από το παρελθόν Μιγκέλ Βελόσο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα και προτάθηκε στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ θεωρείται αξιόπιστη λύση ως κόφτης, ενώ και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε στα υπόψιν τον ποδοσφαιριστή, όμως η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τους ερυθρόλευκους και το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να δοθούν χρήματα σε ομάδα, αν φυσικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, δίνει πόντους στον παίκτη.

Τη φετινή σεζόν ο Βελόσο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Γένοβας σκοράροντας μία φορά, κόντρα στην Αταλάντα στις 29 Απριλίου.

Στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Ντιναμό Κιέβου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την τελευταία να είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

Δείτε ένα βίντεο με τον Πορτογάλο παίκτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ