Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοντά στην Κάλιαρι ο Σρνα

Ο Ντάριο Σρνα βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά η μεταγραφή του «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο 36χρονος Κροάτης μπακ δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κάλιαρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Sky Italia“, ο πρώην παίκτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ αναμένεται εντός της ημέρας στη Σαρδηνία προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Να τονιστεί πως ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί απ’ τον Μάρτιο του 2017 λόγω τιμωρίας για υπόθεση ντόπινγκ, η οποί θα λήξει στις 22 Αυγούστου. Αν ολοκληρωθεί το deal, τότε ο Σρνα θα γίνει συμπαίκτης του “δικού” μας, Μπάμπη Λυκογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ