Μετάβαση στο περιεχόμενο

Την Πέμπτη τελικά στην Αθήνα ο Νταμπίζας, ενημερώνει τους παίκτες αύριο ο Κωνσταντίνου

Την Πέμπτη αναμένεται να βρίσκεται τελικώς στην Αθήνα ο Νίκος Νταμπίζας προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος αναμενόταν στην Αθήνα σήμερα από την Σκωτία όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η άφιξή του τελικώς θα καθυστερήσει τρεις ημέρες.

Ο λόγος είναι πως παρακολουθεί εκεί ένα σεμινάριο ποδοσφαιρικής διοίκησης και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να έρθει και να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Μάλιστα, με την άφιξή του αναμένεται να είναι αυτός που θα αρχίσει να τρέχει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν με πρώτο θέμα στη λίστα να είναι αυτό των ανανεώσεων των συμβολαίων.

Στο μεταξύ αύριο Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες για το θέμα των πληρωμών.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο που θα τους παρουσιαστεί, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην υπάρξει συνέχεια των αντιδράσεών τους για τη στάση της διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ