Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψωνίζει από Ίντερ ο Βενγκέρ;

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ενδιαφέρεται για τους Μάουρο Ικάρντι και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ.

 

Όπως αποκαλύπτει με δηλώσεις του ο Ιταλός μάνατζερ Βιτσέντζο Μοραμπίτο ο Αλσατός τεχνικός θέλει να ενισχύσει την Άρσεναλ στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθήματος.

 

Ο Βενγκέρ εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητες των δύο παικτών, με τον Μοραμπίτο να δηλώνει πως: «Ναι (ενδιαφέρεται για τους παίκτες), ιδιαίτερα για τον δεύτερο (Μπρόζοβιτς). Ίσως κάτι συμβεί γιατί ο Βενγκέρ νιώθει ότι ίσως φέτος είναι η χρονιά να κερδίσει την Premier League».

 

Το ποσό που υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί η Άρσεναλ για την μεταγραφή των δύο άσων ανέρχεται στα 53.5 εκατομμύρια λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ