Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπακάκης: «Έχουμε μέταλλο νικητή, την Κυριακή όλοι στο ΟΑΚΑ!»

Το μέταλλο νικητή της ΑΕΚ την φετινή σεζόν έκανε τη διαφορά στον ημιτελικό με την ΑΕΛ (1-0), σύμφωνα με τη δήλωση του δεξιού αμυντικού Μιχάλη Μπακάκη.

Η δήλωση του 27χρονου διεθνή μπακ στην κάμερα του Cosmote Sport TV: «Χάρηκε ο κόσμος μας, ήταν φανταστικό αυτό που έγινε σήμερα. Σκοράραμε με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι του Λάζαρου στο τέλος, παλέψαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι, θέλαμε το γκολ, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ΑΕΛ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν προσπαθείς μέχρι το τέλος μπορείς να τα καταφέρεις. Ο κόσμος μας στήριξε από την κερκίδα μέχρι το γκολ στο τελευταίο λεπτό και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό.

Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, είχαμε χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς, δεν έμπαινε η μπάλα μέσα σήμερα, χαμένες ευκαιρίες αλλά η ΑΕΚ παλεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, αυτό κάναμε σήμερα, αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά, είναι ένα σημείο που μας κάνει διαφορετικούς από τις άλλες ομάδες. Το μέταλλο του νικητή της ΑΕΚ, το βλέπετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ολόκληρη την φετινή σεζόν.

Και οι δύο ομάδες τώρα θέλουν το Κύπελλο, πέρυσι το χάσαμε έτσι όπως το χάσαμε, φέτος μπορούμε να πάρουμε τη ρεβάνς. Θέλουμε την Κυριακή να έρθουν όλοι οι φίλαθλοί μας στο ΟΑΚΑ, να το γεμίσουν, έχουμε δώσει τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και με νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό θα το πάρουμε και μαθηματικά. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα, έχουμε δώσει τα πάντα φέτος, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ