Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το βασικό ερώτημα που “καίει” τους πάντες στον ΠΑΟ είναι τι θα κάνει ο Αλαφούζος με την Εφορία…

Έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος να πουλήσει τις μετοχές του; Αυτό είναι το βασικό ερωτηματικό των οπαδών του Παναθηναϊκού που δικαιολογημένα ανησυχούν για το αύριο της ομάδας.

Η αγωνία τους, μάλιστα, μεγαλώνει από τη στάση του πράσινου ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του μετά τη δεδομένη πρόταση ξένου επενδυτικού κολοσσού.

Σε πολύ κόσμο, μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Αλαφούζος διαπραγματεύεται να εισπράξει και προσωπικά χρήματα όταν με την οικονομική πολιτική του έχει οδηγήσει την ΠΑΕ στην διάλυση.

Όσον αφορά τα χρέη του Παναθηναϊκού προς το δημόσιο, που η “Pan Asia” λογικό είναι να μην τα αναλαμβάνει, ο Αλαφούζος έχει σκεφθεί τι ακριβώς θα κάνει; θα καλυφθούν από τα 47 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι ξένοι για την ομάδα η, θα παραμείνουν στον διαχειριστή της ΠΑΕ Στράτο Σωπήλη που είναι και ο μοναδικος υπόλογος απέναντι στην Εφορία;

Αυτό ίσως είναι και το πιο λεπτό θέμα των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ