Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κωνσταντίνου: «Δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς, ήρθαν πολύ ειρηνικά»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στα γραφεία λέγοντας πως δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς που πήγαν εκεί έχοντας ειρηνική συμπεριφορά.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ τόνισε πως συχνά όσα αναφέρονται δεν έχουν 100% βάση και θα ήταν πιο σωστό να γίνει μια συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ενώ αναφορικά με την αφαίρεση εννιά βαθμών τόνισε πως πρόθεση της ομάδας είναι να πληρώσει όλους τους πιστωτές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου:

“Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον”.

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;

“Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες”.

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;

“Ήρθαν πολύ ειρηνικά”.

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;

“Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση”.

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;

“Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ