Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ο Ατρόμητος

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Ατρομήτου για την εικόνα της ομάδας και τη βαθμολογική της συγκομιδή δεδομένου ότι παραμένει πολύ χαμηλά.

 

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει μεταγραφές και στη σύσκεψη που έγινε με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο πάρθηκε η απόφαση να γίνουν περισσότερες από δύο.

 

Απαραίτητη κρίνεται η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, με τον Κλέιτον να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και να αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ελάζιγκσπορ, ενώ οι Περιστεριώτες ψάχνουν και δεξί εξτρέμ. Ακόμη, ο Δέλλας είπε πως θέλει έναν αμυντικό χαφ, ενώ ανοιχτό είναι και το θέμα του επιθετικού, κάτι που είχε αρχικά εγκαταλειφθεί ως ιδέα.

 

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το τρίτο σερί ματς με τον Πλατανιά. Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση έγινε γνωστή η αποστολή. Αυτή την απαρτίζουν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γκαρσία, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Γοδόι, Μίλος Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

 

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Φυτανίδης θα εκτίσει την ποινή του (4 κάρτες) στο ματς με τη Ξάνθη και ο Ουσέρο (7 κάρτες) στους αγώνες με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ