Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ενδιαφέρον σε ρεκόρ και… πλέι οφ!

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό και σε περίπτωση νίκης θα σπάσει ένα ιστορικό για τον ίδιο ρεκόρ, έχοντας 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα πάντως ξεκινάει στις 15.00 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στις θέσεις των πλέι οφ.

 

Πάντως και στις 17.15 υπάρχουν δύο ακόμα αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον. Ο Παναιτωλικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι Αγρινιώτες για να παραμείνουν μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

 

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος ψάχνει τη νίκη ενάντια στον Ηρακλή, με τους δύο συλλόγους επίσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα να κηνυγάνε τις πέντε πρώτες θέσεις.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Σάββατο 9/13

Ατρόμητος-Πλατανιάς 0-0
Βέροια-Πανθρακικός 0-0
ΑΕΚ-Skoda Ξάνθη 2-1

 

Κυριακή 10/1

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Πανιώνιος-Ηρακλής (17:15)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (19:30)

 

Δευτέρα 11/1

Καλλονή-Παναθηναϊκός (19.30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ