Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Διαλύει” την Παναχαϊκή στο ημίχρονο ο ΟΦΗ

Στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ο ΌΦΗ νικάει την Παναχαϊκή με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο σε ένα ματς που οι Κρητικοί είναι εμφανώς ανώτεροι.

Τα γκολ για τον ΟΦΗ τα έχουν βάλει οι Μάνος (14΄ με πέναλτι, 44΄) και Κουτσιανικούλης (21΄), και εάν διατηρηθεί έτσι το σκορ, τότε η Παναχαϊκή αποχαιρετάει τις ελπίδες της για άνοδο.

Υπενθυμίζουμε πως πριν την έναρξη του ματς ο ΟΦΗ είχε 57 βαθμούς και οι Πατρινοί 47.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος,Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Βουό.

Στις 15.00 ξεκίνησε και το Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός, το οποίο είναι 0-2 χάρη σε 2 γκολ του Χαλκιαδάκη στο 10΄ και στο 14΄.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Κολτσίδας, Τζιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Ράντι, Φουρτάδο.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ