Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείδωσε την παραμονή η ΑΕ Καραϊσκάκης

Ακόμα μία εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι Αρτινοί ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παραμονή. Και αυτό διότι πλέον απέχουν 14 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, τα «λιοντάρια» που δεν κατάφεραν ξανά να πάρουν το πρώτο τους διπλό συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους.

Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0, με το σουτ του Μακρίδη να σταματά στο δοκάρι ενώ στο 19’ την ίδια τύχη είχε και αυτό του Ρούσσου για λογαριασμό των Σερραίων.

Στο 34’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Λουκίνας έπειτα από γύρισμα του Ψιάνου νίκησε με σουτ τον Ρίστιτς για το 1-0.

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 49’, όταν ο Αναστασόπουλος σούταρε, αλλά ο Μέλκας μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 68’ ο Λουκίνας χτύπησε ξανά, αφού μετά από σέντρα του Μπεκατώρου με προβολή έγραψε το 2-0.

Τα «λιοντάρια» έδειχναν να έχουν παρατήσει στο ματς και έτσι πέντε λεπτά αργότερα δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με κεφαλιά του Μακρή και έπειτα από κόρνερ του Μακρίδη.

Στο 81’ η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπουτσογιαννόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Θεολόγου, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Μακρής (82’ Δημητριάδης), Ψιάνος (69’ Κόλλινς), Κυριάκης, Χούσος, Μακρίδης, Λουκίνας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης (72’ Ενομό), Σιάκκας (54’ Χατζητερζόγλου), Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Δούμτσιος (46’ Πόζογλου), Κάκκο, Γκούρτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ