Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντράγκαν Σάκοτα: «Να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η Νίμπουρκ παραμένει φαβορί για την πρόκριση και επεσήμανε πως οι παίκτες του πρέπει να μπουν με αυτοπεποίθηση και να διορθώσουν τα λάθη του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Τσεχίας και είπε: 

«Σ΄αυτό το διάστημα των δύο μηνών, που βρίσκομαι ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορώ να πω ότι το μοναδικό λάθος ήταν η αντιμετώπιση και η στρατηγική μας απέναντι στη Νίμπουρκ.

Θέλω να πιστεύω, ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε την ανατροπή στην υπόθεση πρόκριση.

Η Νίμπουρκ είναι καλή ομάδα, το είδαμε όλοι στο ματς του ΟΑΚΑ. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και παραμένει το φαβορί, μετά και το πλεονέκτημα των δέκα πόντων, που απέκτησε.

Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην πρώτη αναμέτρηση, να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ