Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Κασελάκης και η… παρέα του κέρδισαν τον Μπαρτζώκα

Παραλίγο να χάσει διαφορά 21 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Αστάνα επιβλήθηκε της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 84-79 σε αναμέτρηση της VTB.

Το πρωί της Κυριακής, ο Έλληνας κόουτς στερήθηκε των υπηρεσιών των Αλεξέι Σβεντ, Τόμας Ρόμπινσον, Άντονι Γκιλ, Αντρέι Ζούπκοφ και Ντμίτρι Σοκόλοφ. Συνολικά είχε δέκα παίκτες στη διάθεσή του, εκ των οποίων οι δύο μεταφέρθηκαν εκτάκτως από την εφηβική ομάδα στην ανδρική. Ωστόσο, η Χίμκι διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, αν και βρέθηκε στο -21 κατά τη διάρκεια του τρίτου 10άλεπτου.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με 20-2 και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, αν και σχεδόν εκμηδενίστηκε η επίθεσή τους στο πρώτο μισό της τελευταίας περιόδου. Ο Λεωνίδας Κασελάκης συνέβαλε στο θετικό αποτέλεσμα με 15 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ “έγραψε” επίσης τέσσερα ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και μία ασίστ σε 32:42. Στους 16 πόντους έφθασαν ο Μάλκολμ Γκραντ και ο Ίκε Γιουντάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ