Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τη δική του Πολιτεία κτίζει ο Ιβάν Σαββίδης

Tη δική του πολιτεία είναι έτοιμος να… κτίσει στο Ροστόφ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης, έχει στην κατοχή του μία έκταση 11 στρεμμάτων, στην οποία επιθυμία του είναι να δημιουργήσει ένα οικιστικό συγκρότημα το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες υποδομές, όπως σχολεία, κατοικίες και παιδικούς σταθμούς.

Η “Agrokom”, εταιρεία όπου έχει το πλειοψηφικό πακέτο, προκήρυξε διαγωνισμό για την εξεύρεση σχεδιαστικής και κατασκευαστικής εταιρίας η οποία θα αναλάβει να υλοποιήσει το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, ο Σεργκέι Σαποτνίτσκι, διευθύνων σύμβουλος της “Agrokom” ξεκαθάρισε ότι η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να έχει πέρα από σχεδιαστικές ικανότητες και τη δυνατότητα υλοποίησης του έργου, που θέλει να αφήσει ως κληρονομιά στην πόλη ο Ιβάν Σαββίδης.

Οπως γίνεται γνωστό οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο www.agrocomgroup.ru μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ενώ η ανάδειξη του σχεδιαστή ή της εταιρίας που θα αναλάβει την εκπλήρωση του έργου θα γίνει στο τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ