Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χριστοδουλόπουλος: «Γκολάρα του Ουάρντα, φέτος είναι μια σπέσιαλ χρονιά για την ΑΕΚ»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μίλησε για το αποψινό παιχνίδι, για την κούραση που υπήρχε στην ΑΕΚ, για το γκολ του Ουάρντα, αλλά και για την μεγάλη επιθυμία των Κιτρινόμαυρων να χτυπήσουν όλους τους στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 31χρονου μεσοεπιθετικού της Ένωσης στην κάμερα της Nova:

Για τον αγώνα: «Με βάση την εικόνα, δεν θα έλεγα ότι είναι το ίδιο και για εμάς ήταν δύσκολο ματς, παίζαμε με την 4η ομάδα του πρωταθλήματος, αήττητη από πολλούς. Σήμερα υπήρχε μεγάλη κόπωση, εγώ αυτό κατάλαβα. Όταν αλλάζουμε τον ρυθμό μας αντιμετωπίζουν δύσκολα, σήμερα είχαμε βαριά ποδιά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε γκολ άλλα ήρθε η γκολάρα του Ουάρντα και μας έκοψε τα πόδια».

Για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη: «Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που αποκαλεστήκαμε ήταν κίνητρο η Ευρώπη, βαθμολογικά είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις μπροστά από τον Ολυμπιακό. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή την χρονιά, έχω μιλήσει με όλους στην ομάδα είναι μια σπέσιαλ χρονιά για την ΑΕΚ».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να τελειώσουμε έναν «μαραθώνιο», υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο και με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Με αυτά τα παιχνίδια θα τελειώσουν μερικές δύσκολες εβδομάδες».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα και από πλευράς φυσικής κατάστασης και πως παλεύουν μέσα στο γήπεδο. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε μετά από ταξίδι και ευρωπαϊκό παιχνίδι που ανέβασε την δυσκολία, άλλα ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα και με τον τρόπο που παίζει φέρνει κόσμο στο γήπεδο».

Για το πόσο θα μπορούσε μια πρόκριση στην Ευρώπη να είναι ανασταλτικός παράγοντας: «Τα θέλαμε όλα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα μια μικρή απογοήτευση που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Λέγαμε να κάνουμε ένα ταξίδι παραπάνω και μετά να πάμε Θεσσαλονίκη. Στεναχωρεθήκαμε πολύ. Όταν έχεις ένα στόχο λιγότερο νομίζεις ότι σε κρατάει λίγο πίσω».

Για το αήττητο σερί της ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό. Όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Γεμίζει και λίγο βάρος στα πόδια, γιατί σε γράφει η ιστορία. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα και έχουμε ένα αήττητο σερί θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα έξτρα κίνητρο και σου βαραίνει λίγο τα πόδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ