Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τραυματισμός για τον Ροντρίγκες…

Απογοητευόμενος και με σπασμένο δάχτυλο αποχώρησε από την Τούμπα ο Γκάρι Ροντρίγκες! 

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέστη αποσπαστικό κάταγμα δεύτερης φάλαγγας του τρίτου δακτύλου στο αριστερό του χέρι, χωρίς να έχει εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Ο Ροντρίγκες στις δηλώσεις του για τη βράβευσή του, ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας.

«Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί παίζαμε με μία ομάδα που ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχω να πω πολλά, είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχουμε κερδίσει και όμως δεν το κάναμε. Θέλω να πάω στο σπίτι μου και να δω ξανά τα στιγμιότυπα του αγώνα για να διαπιστώσω και να καταλάβω τι δεν κάναμε σωστά», υποστήριξε αρχικά ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ του ΠΑΟΚ.

Όσο για το λόγο που η ομάδα του δεν κερδίζει, ενώ έχει πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της, ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει! Πάντως, παραδέχθηκε ότι «είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό», αλλά ολοκλήρωσε τις σύντομες δηλώσεις επαναλαμβάνοντας δύο και τρεις φορές τη λέξη «απογοητευμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ