Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άφησε βαθμό, αλλά κράτησε το αήττητο ο Ολυμπιακός

Δύσκολη νίκη στο τάι μπρέικ, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός επί του Ηρακλή Χαλκίδας, στην 18η αγωνιστική της Volleyleague. 

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν τη δεύτερη φετινή απώλεια βαθμού, χωρίς, όμως, να «χαλάσουν» το αήττητο σερί τους, αφού και στις δύο περιπτώσεις πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ. 

Πιο συγκεκριμένα τα πρώτα σετ του ματς κρίθηκαν άνετα, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Αρχικά προηγήθηκε στα σετ με 25-20, έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς προβάδισμα. Ο Ηρακλής απάντησε με αντίστοιχο τρόπο, αφού πήρε τα ηνία στο σκορ και έκανε το 1-1 σετ με 20-25. 

Χωρίς να… τρομάξει επανέκτησε τα ηνία του σκορ ο Ολυμπιακός, κάνοντας το 2-1 με 25-17, ενώ με διαφορά ασφαλείας από νωρίς οι Χαλκιδαίοι έκαναν το 2-2 στα σετ (23-25). 

Το ματς έγινε θρίλερ στο πέμπτο και τελευταίο σετ, με τον Ολυμπιακό να ζορίζεται, αλλά να παίρνει τη νίκη. Παρότι οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά, φτάνοντας νωρίς στο +2 (6-4), ο Ηρακλής έδειξε ψυχικά αποθέματα και προηγήθηκε στο 8-9. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε δύο φορές προβάδισμα που έδωσε ο Γκόμεζ στους φιλοξενούμενους και έφτασε πρώτος στο ματς μπολ (14-13). Ο Γκόμεζ «μπλόκαρε» αρχικά προσπάθεια του Αλεξίεφ στο 14-14, όμως δικό του λάθος έδωσε ξανά τα ηνία (15-14) στον Ολυμπιακό, ο οποίος τελείωσε το ματς με καρφί του Χαραλαμπίδη. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ