Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχει καταλήξει στους δέκα ο Γκαρθία – Μένει μια εκκρεμότητα

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Όσκαρ Γκαρθία πάντως να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. 

Ο Ισπανός τεχνικός παρόλα αυτά έχει καταλήξει κατά 10/11 στο ποιους θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. 

Πιο συγκεκριμένα, μοναδικό δίλημμα είναι αυτό για τη θέση του αριστερού μπακ με τους Χατζισαφί και Κούτρη να διεκδικούν μια θέση.

Ο Κούτρης είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Χατζισαφί έπεισε τον προπονητή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αύξησε τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. 

Από εκεί και πέρα, ο Σισέ θα ερωτηθεί αν είναι έτοιμος να παίξει και εάν δώσει το «οκ» τότε θα τον δούμε λογικά δίπλα στον Μποτία στη μέση της αμυντικής τετράδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ