Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ροντρίγκεζ: «Νίκες με Καμπάλα, Ντόρτμουντ και όλα γίνονται»!

Σε δηλώσεις του στη “Real News”, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκεζ, τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου!

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στη «Real News»: «Παλέψαμε πολύ και στους δύο αγώνες με την Κράσνονταρ κι αντιμετωπίσαμε ως ίσος προς ίσο μία πολύ ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όλες οι ομάδες που μετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ θέλουν να προχωρήσουν όσο μπορούν περισσότερο στη διοργάνωση. Τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για μας, ωστόσο θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Καμπάλα και Ντόρτμουντ για να εξαντλήσουμε και τις τελευταίες πιθανότητες που μας έχουν απομείνει. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται!

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι πάντα διαφορετικά. Ό, τι έγινε στον όμιλο δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει στους αγώνες πρωταθλήματος. Μπορεί να έχουνε χάσει κάποιους βαθμούς που μας έχουν αφήσει πίσω, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς κι έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε και να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτές, ώστε να καλύψουμε όσο γίνεται πιο σύντομα το έδαφος που έχουμε χάσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα λιγότερο από το να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις και στους αγώνες για να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ