Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Χάνει το τρένο για την Ευρώπη η Αταλάντα

Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενη παιχνίδι έμεινε η Αταλάντα που έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη χρονιά. 

Οι Μπεργκαμάσκι, μετά το 1-1 με την Κροτόνε και την ήττα από τη Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα για το Europa League, δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη ούτε κόντρα στην Φιορεντίνα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 1-1. 

Οι «βιόλα» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό, με τον Μπάντελ να νικάει τον Γκολίνι για το 0-1. 

Η ομάδα του Γκασπερίνι κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και λίγο πριν το ημίχρονο έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Γκόμεζ εκτέλεσε το φάουλ, έφερε τη μπάλα στην περιοχή και ο Πετάνια με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. 

Οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε στο 85΄με δεύτερη κίτρινη ο Μιλένκοβιτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ