Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Μπορούσαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι”

Με τον βαθμό θα έπρεπε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη ο Πλατανιάς βάσει της εικόνας της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Αυτό δήλωσε ο τεχνικός των Χανιωτών στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στις αγαναγκαστικές αλλαγές που έκανε η ομάδα του λόγω των προβλημάτων τραυματισμού.

«Πιστεύω ότι ήρραμε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που βρισκόταν σε καλή κατάσταση, με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Δεν ήρθαμε εδώ να κλειστούμε, πέσαμε στα ίσια χωρίς φόβο και άσχετα αν χάσαμε πιστεύω ότι μπορούσαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι.

Από εκεί και πέρα, πληρώσαμε κάποιες δράνιες στην άμυνά μας και ειδικότερα στο δεύτερο γιατί ο Δημήτρης μπήκε κρύος και δεν ακολούθησε στο σπριντ τον Ανσαριφάρντ. Και στα δύο ημίχρονα ελέγχαμε το παιχνίδι και κινδυνέψαμε μόνο σε στημένες φάσεις πλην του Καραμάνου. Δυστυχώς κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αλλιώς την ομάδα. Συνεχίζουμε και κρατάμε την καλή εικόνα. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Για τον Μπουμάλ: «Αυτή η εξέλιξη του Μπουμάλ μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Πέρασε από Πανατωλικό και Λιβαδειάκαι άφησε μέτριες εντυπώσεις. Η μεταμόρφωσή του άρχισε από τα Ψαχνά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, ίσως είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Πανιωνίου».

Για τους τρεις που έγιναν αλλαγή είπε: «Και οι δύο, Γκνιάτιτς και Ιτούα, έχουν πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Γιακουμάκης χτύπησε στα πλευρά και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ