Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι”

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για το ματς με τον Πανθρακικό.   

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αυτή την στιγμή είμαι καλά. Κάνω κανονικά προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποια στιγμή μου ζητηθεί από τον προπονητή μου».

Για τα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ: «Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια καταρχάς λόγω των στόχων της ομάδας. Στην Τρίπολη νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο δεύτερο. Στην Ρωσία ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Πήγαμε να το… κλέψουμε, με διαφορετική φιλοσοφία από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πλάνο της ομάδας στην Ρωσία: «Νομίζω ότι έχει μιλήσει και ο προπονητής για αυτό το διαφορετικό πλάνο. Μέχρι τώρα παίζαμε ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δουλεύαμε πάνω σε αυτό. Δυστυχώς τα αποτελέσματα κάποιες φορές δεν ήταν υπέρ μας γι αυτό ο προπονητής αποφάσισε να τα αλλάξει στο Κράσνονταρ. Όλα τα συστήματα όπως έχω ξαναπεί είναι ίδια. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το σύστημα. Δεν πήραμε κάτι θετικό όμως. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη: «Πρώτος στόχος όπως είπαμε και το καλοκαίρι ήταν η ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League. Το καταφέραμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα προκριματικά. Από κει και πέρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη αν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με την Κράσνονταρ στην έδρα μας. Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι καθώς συμμετέχουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες παίξανε με πολλές αλλαγές. Διαφορετική διοργάνωση το πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός παλεύει για την σωτηρία του και πιστεύω ότι θα έρθει στην Τούμπα για να κλειστεί πίσω και να κλέψει κάτι από το ματς. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τους τρεις πόντους και να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα της Κομοτηνής: «Είναι μία ομάδα που παίζει κυρίως άμυνα και προσπαθεί να κλέψει κάτι από τα παιχνίδια της. Έχουν οργανωθεί καλύτερα με τον ερχομό του Ελευθερόπουλου. Αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ