Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παντελίδης: “Δίκαιο αποτέλεσμα, θα έπρεπε να είχαμε κι άλλη τύχη”

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην ανωτερότητα της ΑΕΚ και στην εμφάνιση της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε πως ο Αστέρας ήθελε τύχη στο ΟΑΚΑ για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου.

«Είδαμε ένα ματς που είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είναι πολύ καλύτερη και χάνει ευκαιρίες, ένα 15λεπτο-20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που ισορροπούμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά το τελευταίο κομμάτι που είχαμε ευκαιρίες αλλά θα μπορούσε να μεγαλώσει και το σκορ η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, θα έπρεπε να έχουμε κι άλλη τύχη για να πάρουμε κάτι με βάση την εμφάνιση μας».

Για το πώς είδε την ΑΕΚ σε σχέση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Είναι τα ίδια θα έλεγα, τις άλλες ομάδες τις έχουμε βρει σε άλλες στιγμές. Νομίζω έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, το πρόβλημα μας θα είναι όταν μας λείψουν παίκτες. Οταν μας λείψουν θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ