Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τ’ αποτελέσματα των αγώνων του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών

Την πρώτη του πρόκριση σε προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει ο Εθνικός Πειραιά καθώς νίκησε στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπυριούνη που σημείωσε 22 πόντους. Όπως και στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος έτσι και στο κύπελλο, η ομάδα του Σάκη Ψάρρα νίκησε τον Παμβοχαϊκό στην έδρα του και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ από τη μαχητική Ολυμπιάδα στην Πάτρα νίκησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με νοκ άουτ αγώνα στο “Μελίνα Μερκούρη”

Ο Ηρακλής έγινε η έβδομη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο “γηραιός” νίκησε εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ με 3-0 σετ και στα προημιτελικά θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου ή την ΑΕΚ για μία θέση στο Final Four.

Η Νίκη Αιγινίου νίκησε εκτός έδρας τον Νέστωρα Θεσσαλονίκης με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο “PAOK Sports Arena”.

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”

Τρίτη 06/02

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ 1-3

Ολυμπιακός – Παναχαϊκή 3-0

Τετάρτη 07/02

ΑΜΣ Νέστωρ – ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 0-3

ΧΑΝΘ – Ηρακλής Πετ. 2015 0-3

Παμβοχαϊκός – Εθνικός Πειραιώς 1-3

Ολυμπιάδα Πατρών – Ηρακλής Χαλκίδας 1-3

Παναθηναϊκός – ΑΟΠ Κηφισιάς 3-2

Πέμπτη 08/02

19:00 ΑΕΚ – Φοίνικας Σύρου

Η ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Ηρακλής Πετ. – ΑΕΚ / Φοίνικας Σύρου

Εθνικός Πειραιώς – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Ολυμπιακός – -Ηρακλής Χαλκίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ