Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Συγκεντρωμένοι μόνο στο ματς με τον Ατρόμητο”

Ως κάτι φυσιολογικό χαρακτήρισε ο Γκάρι Ροντρίγκες την κόπωση που υπάρχει από τα συνεχή παιχνίδια, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να υποστηρίζει πως η συγκέντρωση όλων των παικτών είναι μόνο στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο MVP του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε επίσης για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΟVΑ:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι σύνηθες φαινόμενο για εμάς να δίνουμε πολλά και συνεχή παιχνίδια. Εχουμε τον Ατρόμητο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Για την κόπωση: «Για τον καθένα παίκτη είναι διαφορετικό. Ο καθένας διαχειρίζεται αλλιώς την κόπωση. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Είναι κάτι συνηθισμένο άλλωστε αυτό για εμάς».

Για το παιχνίδι με την Ντόρντμουντ και αν τους επηρεάζει ενόψει Ατρομήτου: «Όχι σε καμία περίπτωση. Για εμάς το σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είμαστε μόνο σε αυτό συγκεντρωμένοι και ζούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ