Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποφασισμένος να πάει ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Euroleague με ποινή απαγόρευσης εισόδου από τα γήπεδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 12 μήνες.

Στην προσωπική του δήλωση το βράδυ της Δευτέρας (5/2) ξεκαθάρισε πως περιμένει τη δικαίωσή του στο δευτεροβάθμιο όργανο και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα, σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού στον θεσμό.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαννακόπουλος υπέβαλε αίτηση αναστολής και περιμένει την απάντηση της Euroleague, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Σε περίπτωση που το αίτημά του γίνει αποδεκτό, τότε θα βρίσκεται κανονικά στο πλευρό του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι με τους Βάσκους. 

Όπως και να ‘χει, ο Γιαννακόπουλος δείχνει αποφασισμένος να βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον αγώνα με την ομάδα της Μπασκόνια (8/2, 21:15).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ