Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και το παραμικρό επεισόδιο στην Ευρώπη θα είναι καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό

Mε την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την επισημοποίηση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA  περί επιτήρησής του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το περίφημο “monitoring” σημαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει απειλητικά γύρω από το σύλλογο και για ο,τιδήποτε προκύψει από δω και στο εξής (αρχής γενομένης φυσικά από την επόμενη σεζόν όταν και θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη) οι ποινές θα είναι οι αυστηρότερες που μπορεί να υπάρξουν.

Από τη στιγμή που υπάρχει “αυστηρή επιτήρηση” ελέγχονται λεπτομερώς και κρίνονται τα πάντα. Από τα καπνογόνα που θα ανάψουν και τα μέτρα ασφαλείας μέχρι και ενδεχόμενη είσοδο-εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που θα έχει ασφαλώς καταστροφικές συνέπειες.

Δεδομένο θεωρείται επίσης ότι μετά την απόφαση για επιτήρηση στα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη η UEFA θα τοποθετεί τους πλέον έμπειρους και αυστηρούς παρατηρητές που έχει στις τάξεις της.

Και πιθανότατα οι παρατηρητές θα πλαισιώνονται και από “security officer” (όπως είθισται να συμβαίνει στα ματς “υψηλής επικινδυνότητας”), οι οποίοι θα καταγράφουν το παραμικρό.

Εν ολίγοις η UEFA έστειλε μήνυμα στον Παναθηναϊκό ότι θα παρακολουθείται ενδελεχώς και στο επόμενο παρατράγουδο η καμπάνα θα είναι πολύ μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ