Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γι’ αυτό ο Μποτία θα τιμωρηθεί με μία και όχι πέντε αγωνιστικές

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποβλήθηκε στο φινάλε του ντέρμπι με δεύτερη κίτρινη, εξαιτίας της έντονης διαμαρτυρίας του στον διαιτητή Παπαπέτρου, μετά το γκολ του Γιακουμάκη που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ΑΕΚ. 

Ωστόσο, ο Μποτία, μάλλον θα πέσει στα μαλακά, αφού θα τιμωρηθεί με βάση όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα. 

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έσπρωξε όπως φάνηκε στην κάμερα τον ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου, δεν αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα σε απώθηση, η οποία με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία ως και πέντε αγωνιστικές. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι ο παίκτης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία του θα είναι μία αγωνιστική, μιας και λαμβάνεται ως «ανάρμοστη συμπεριφορά».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ