Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το συγκινητικό μήνυμα του Πάνου Καλλίτση δύο χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε

Επίθεση από δύο άγνωστους άντρες δέχτηκε το Σαββάτο 30 Ιανουαρίου του 2015 ο γνωστός make up artist και κομμωτής Πάνος Καλλίτσης την ώρα που βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Δύο άγνωστοι άνδρες του είχαν στήσει καρτέρι στην πιλοτή του σπιτιού του, στον περιφερειακό Λυκαβηττού, τον πυροβόλησαν στον θώρακα και στα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram, δείχνοντας μας παράλληλα έναν σταυρό που του έδωσε μια γυναίκα λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση: «2 χρόνια πριν… την ίδια ώρα αυτός ο Σταύρος βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντος μου , λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεία. Δεν γνωρίζω κ δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταύρος ολοκληρώσει το έργο του θα βρεθεί κ πάλι στα χέρια της. Σήμερα δυο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γέρος, δυνατός, σωματικά κ ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητα μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας. Μη φοβάστε τις αλλαγές, μην σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ των πραγμάτων κ σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο… ευχαριστώ ….Σ’ ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ