Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίρκοβιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε εμείς την πρόκριση»

Ο Νίκολα Μίρκοβιτς σε δηλώσεις του στάθηκε στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, μίλησε για την καλή εικόνα που είχε η ομάδα του Περιστερίου, ενώ αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια στον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το τελικό αποτέλεσμα: “Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς η ομάδα μου βρέθηκε πίσω στο σκορ με λανθασμένη από του διαιτητή στο πρώτο γκολ. Παρόλα αυτά είχαμε καλή απόδοση και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στην ρεβάνς. Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά είχαμε καλή απόδοση”.

Στη συνέχεια, είπε: “Η ομάδα μου γενικότερα έπαιξε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας”.

Για τη φάση με τον Πέλκα στο πρώτο γκολ είπε: “Κατάλαβα ότι ο Πέλκας ήταν οφσάιντ γι’ αυτό πήγα και διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές αλλά η απόφαση δεν αλλάζει τι να κάνουμε”.

Κλείνοντας, είπε: “Στο επόμενο παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση”, ενώ σε ό,τι αφορά τον δικό του ανταγωνισμό με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, σχολίασε: “Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Εγώ θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα, μαθαίνω δίπλα του. Δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να πάρω την ευκαιρία μου. Υπόσχομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και θα καταθέσουμε την ψυχή μας στο εντός έδρας παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ