Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην Αθήνα ο Χάντερ, ολοκληρώνεται η συμφωνία με ΑΕΚ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον Βινς Χάντερ και απομένει πια το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο παίκτης βρίσκεται από την Δευτέρα (22/1) στην Αθήνα και αναμένεται τις επόμενες ώρες να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το ντεμπούτο του Αμερικανού έχει εξελιχθεί σε… θρίλερ. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Τσινέμελου Ελόνου έχει μπλέξει τα πράγματα, κατά κάποιον τρόπο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να προσπαθούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια, ώστε να μπορέσει ο παίκτης να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Στρασμπούρ το απόγευμα της Τρίτης (23/01, 19:30).

Το σενάριο αυτό, όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, κάτι που σημαίνει πως η πρώτη παρουσία του υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται να γίνει στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, κόντρα στα Τρίκαλα.

Όπως και να΄χει όμως, ο Αμερικανός αναμένεται να πάρει μια πρώτη… γεύση από ΑΕΚ  τις επόμενες μέρες και να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τους κιτρινόμαυρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ