Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωσε Γκόικοβιτς και Πέτροβιτς η Λάρισα

Κάτοικος Λάρισας και επίσημα είναι πλέον ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, υπέγραψε στους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η τελευταία χειμερινή προσθήκη της ομάδας.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς.
 
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.
 
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρο στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Ά εθνική της Σερβίας.
 
Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.
 
Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.
 
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου”.

Στο μεταξύ, ένα ακόμη στέλεχος μπήκε στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλιός διεθνής άσος της Εθνικής Σερβίας αλλά και του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον νέο συνεργάτη του Φυντάνη:

“Προσθήκη συνεργάτη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ένα ακόμη στέλεχος πολύ σημαντικό προσετέθη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλαιός διεθνής της εθνικής Σερβίας και πολύ μεγάλος παίκτης στην μεγάλη ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς.
 
Ο κ. Πέτροβιτς αναλαμβάνει βοηθός του κ. Ηλία Φυντάνη, του οποίου είναι προσωπική επιλογή και με τον οποίο συνεργάζεται από ετών με προσωπική φιλία και εκτός του ότι είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής στη Σερβία η ενσωμάτωση του στο προπονητικό τιμ κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της παρουσίας στο ρόστερ της ΑΕΛ των Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μιλοσάβλεβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Γκόικοβιτς, αφού μέσω του κ. Πέτροβιτς θα είναι αμεσότερη η επικοινωνία του κ. Φυντάνη και των συνεργατών του προπονητικού τιμ με τους Σέρβους, Κροάτες και Μαυροβούνιους παίκτες μας”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ