Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλήγμα για την Εφές με τον ΜακΚόλουμ

Xωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ παρατάχθηκε η Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό, που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι στην προθέρμανση, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο και να μην χρησιμοποιηθεί από τον Εργκίν Αταμάν που στηρίχθηκε τελικά στους Τζος Άνταμς, Ζόραν Ντράγκιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν και Μπιρκάν Μπατούκ.

Με τον ΜακΚόλουμ εκτός δράσης, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης χάνει 15 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Αμερικανός σουτάρει στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου 43% στα δίποντα, 44.3% στα τρίποντα και 75.4% στις βολές, ενώ παίζει κατά μέσο όρο 25.2 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ