Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαρδινογιάννης, Σαββίδης, Αναστόπουλος – Ποιοι έστειλαν στεφάνια για τον Γκέραρντ, ποιοι πήγαν στην Ελιά

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα της Ελιάς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, για το τελευταίο “αντίο” στον Ευγένιο Γκέραρντ.

Η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 και παρά τη βροχή και τον δυνατό αέρα, ο κόσμος δεν πτοήθηκε. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και απλοί κάτοικοι του χωριού όπου έμενε ο Ολλανδός τεχνικός έδωσαν το “παρών” στην εξόδιο ακολουθία.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν αρκετά γνωστά πρόσωπα του πολιτικού και αθλητικού κόσμου, όπως ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, οι πρώην παίκτες του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Πέτρος Μαρινάκης, Μύρωνας Σηφάκης κ.ά., ο πρώην διαιτητής μπάσκετ, Γιάννης Ράλλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, και πολλοί ακόμη.

Στεφάνια, μεταξύ άλλων, απέστειλαν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η Αναστασία και ο Νίκος Βαρδινογιάννης, ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΟ, η Super League, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναχαϊκη, η ΕΠΣ Ηρακλείου, ο σύνδεσμος παλαιμάχων του ΟΦΗ, ο πρώην πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, ο Νίκος Αναστόπουλος, η Original 21 Ηρακλείου και αρκετοί ακόμη.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ